friskola-logo.png

start blogg om oss nya skolan Skola Förskola Fritids Kontakt
Mångubben Stjärnskottet Solstrålen Regnbågen Kometen Köket

Förskolan

Hustomtens förskola på Gustavslund är organiserad i två hus. På Markegångsgatan 108

finns Solhuset och Stjärnhuset.

I Stjärnhuset finns avdelningarna Mångubben, en syskonavdelning för barn mellan fyra och fem år och Stjärnskottet, en småbarnsavdelning för barn mellan ett och tre år.

I Solhuset finns avdelningarna Solstrålen för barn mellan ett och tre år och Regnbågen för barn mellan fyra och fem år.

Till Hustomtens förskola hör dessutom Kometen, som ligger på Bogesundsgatan 86 inne i ett bostadsområde. Det är en liten enhet med barn i åldrarna ett till fem år. De äldsta barnen har en stor del av sin verksamhet förlagd utomhus.

På promenadavstånd från Hustomtens förskola ligger Ramlösa brunnspark och Jordbodalen,

två underbara grönområden som vi ofta besöker. I direkt anslutning till förskolan finns också

en stor, allmän lekplats som vi ofta använder.

om-oss.jpg

Ramlösa Friskola - Magnoliagatan 5 - 256 68 Helsingborg - 042-29 38 51