friskola-logo.png

start blogg om oss nya skolan Skola Förskola Fritids Kontakt
Vårt synsätt Personal Föräldraråd Historik Formulär Infomentor Bloggarkiv

En liten förskola och skola för alla

Ramlösa friskola är en liten, mysig skola med 160 elever. På vår förskola Hustomten har vi 110 barn i verksamheten.

Våra barngrupper och klasser är förhållandevis små. Det gör att varje barn på förskolan och elev i skolan får mer tid tillsammans med våra pedagoger.

Ramlösa friskola är känd för sin positiva atmosfär, för pedagoger som är engagerade och för att väl förbereda sina elever inför fortsatta studier. För barn som gått på vår förskola är det naturliga steget att fortsätta i vår skola när man fyller 6 år.

Vår förskola ligger på Gustavslund och skolan på Ramlösagården, villaområden i Helsingborgs södra delar, nära till Ramlösa brunnspark och på promenadavstånd till Jordbodalen.

Till Ramlösagården går det lätt och snabbt att ta sig från andra delar av Helsingborg, bland annat finns flera cykelvägar. Dessutom stannar stadstrafikens linje 3 och 4 alldeles i närheten av skolan.

För oss är det viktigt att ditt barn ska trivas, men också att du som förälder ska känna dig trygg i ditt beslut att välja Ramlösa friskola. Därför värdesätter vi föräldrar som är engagerade och som vill göra ett aktivt val av förskola och skola.

Klicka gärna på bilden här bredvid så får du höra vad våra elever tycker är bra med Ramlösa Friskola.

om-oss.jpg

Ramlösa Friskola - Magnoliagatan 5 - 256 68 Helsingborg - 042-29 38 51