SKOLBLOGGARNA

Vernissage på Kvadraten

Stort tack till alla er som kom till oss idag. Det var jättekul att så många utav er hade möjlighet att titta förbi och få en guidad tur i vårt ”vatten-tema”.

läs mer

Hemkunskap

Många olika kakor på gång i köket! Det blir kärleksmums, kanelbullemuffins, kolasnittar och chokladsnittar

läs mer

Vi leker ”Se upp för kaptenen” och efter det har vi olika rörelseuppdrag. Härligt engagemang hos våra Cirklar.

läs mer

De senaste veckorna

Äntligen gick det att blogga igen!! Så här kommer en bildkavalkad av vi gjort de senaste veckorna.  Mycket nationella prov, kartkunskap, musik, idrott och den glädjande nyheten att vi vunnit en resa till Skånes djurpark. Vårt arbete kring hållbar utveckling gav...

läs mer

”Vårpremiär”

Vårpremiär för uteidrott. Trots kyligt//regnigt väder är alltid åk 6 på topp. Först löpträning och därefter stegträning. Vi avslutar med multiboll.  

läs mer

Tisdag

Studiedag i skolan men fritids är öppet. Blivande f-klasselever har hälsat på och lekt med oss.  De fick också gå in och kolla inne i våra lokaler. Efter lunch hade vi på Cirkeln samarbetslek ute vid tennisbanan. 2och 2 fick man uppdragskort med matematiska och...

läs mer

Nytt vattenexperiment på Kvadraten

Idag var det en av våra tjejer på Kvadraten som visade upp ett spännande experiment som hon hade tränat på hemma. Vad hände om man ställde ett glas över ett värmeljus som stod i vatten ? Det vet vi nu !! Stort tack för ett väldigt bra genomfört experiment!!

läs mer

Kaptenen kommer!

En rolig uppmärksamhetslek där multi förvandlades till en båt. Man skulle springa till aktern, fören, styrbord och  babord. Ibland skulle man se upp för bommen eller hälsa på kaptenen.

läs mer