KOMETENS BLOGG

KOMPISREGLER i ☀️

Nu har vi läst olika sagor om kompisrelationer, har haft lära känna varandra lekar! Barnen har tillsammans kommit överens om vilka kompisregler vi ska ha i solen. Dessa har vi fotat..

Stjärnorna

Stjärnornas tema handlar om bokstäver. Vi börjar med A

☀️Färglära

Idag har vi målat med vattenfärg😀Vi har blandat olika färger, ser vad det blir för färg👏

Stjärnorna tog en promenad till hästarna idag och vi lekte även en lek som kallas ”farbror lejon”.

Friskvårdsvecka😊

Idag har hela kometen haft hinderbana😊👏.Innan vi började hade vi uppvärmning/dans till önskelåtar. Därefter satte vi på avslappningsmusik och hade lugna aktiviteter vid borden.

☀️Vi planterar!

Vi planterar smörgåskrasse i våra målade krukor😊Det behövs ☀️ och 💦 för att växa sa barnen.

Rocka sockorna!

Idag har vi rockat sockorna ordentligt😊Vi har sjungit ”rocka sockorna låten”, pratat om olikheter och tittat på filmer kring barnkonventionen om ”ALLA BARNS RÄTTIGHETER”..