KOMETENS BLOGG

Stjärnor ✨ onsdag

Idag stod det bamsegympa på schemat sen tog vi oss ut i det härliga vädret ! 

Storstjärnor ✨ Tisdag

Igår var vi på stenlabyrinten och lekte. Barnen tycker att det är super kul att balansera på stenarna, springa runt i labyrinten, springa upp och ner för kullen. Bra motorikträning! 

Stjärnor ✨ Måndag

Måndagens morgon bestod utav yoga på projektorn men olika rörelse som barnen fick testa på. Sen gick vi ut på gården och lekte , extra roligt var det eftersom de stora barnen också lekte på gården.  Filmklipp när vi har avslappning och lyssnar på olika läten i...

Stjärnorna ✨ Torsdag

I förmiddags kollade stjärnorna på några små filmsnuttar om kroppen. Vi har också lyssnat på ”kroppssången” , barnen tycker att den är mega bra och sjunger gärna med. Länk till sången ⬇️ https://youtu.be/PVNrkRg-a38  

Stjärnorna ✨Onsdag

Vi startade onsdag förmiddag med ”Bamsegympa” i form av olika uppdragskort där man först fick slå en tärning och färgen som tärningen visade den färgen på kortet fick man ta upp. Roligt och uppskattat!  Sen tog vi en promenad till kaninlekplatsen. 

Stjärnor ✨ Måndag

Måndag förmiddag startades med samling och frukt och sedan tog vi oss vidare till projektorn där vi kollade, lyssnade och sjöng med i låtarna som handlade om kropp och hälsa. Lite lek på gården också förstås.