KOMETENS BLOGG

☀️ Kompisklass träff via teams

Vi har träffas förskoleklassen via teams idag. Två modiga killar redovisade sin ”Läxa” kring barnkonventionen för dem. Sedan berättade fyra barn från förskoleklassen vad de gör i skolan för oss.😍👌👍Så trevligt detta blev.

?Barnkonventionen

Solen har påbörjat sitt nya tema om barnkonventionen. Vi har sett filmer och läst sagor om de olika rättigheterna. Har haft olika diskussioner om kring detta.

Utflykt till Ramlösaparken☀️

Idag har vi varit i Ramlösaskogen och nere i Ramlösaparken. Vi berättade om Ramlösavattnet och grundaren till detta. Vi åt matsäck och hade en fantastisk utsikt i den höstiga naturen. ?

Kvalitetsmålsvecka i solen☀️

Vi arbetar mycket kring TRYGGHET denna vecka.. Idag har vi lekt ”spegelleken” Viktigt att vara trygg i gruppen och med sina kompisar. Spegelleken ska kompisen följa någon annans rörelse, precis som att titta in i en spegel. Har även pratat om vår GYLLENE REGEL är som...

C som i cirkus.

Stjärnorna arbetar vidare med sitt boksravstema⭐️ Cirkus idag??

☀️Var kommer mjölken ifrån?

Vi såg film om kon och hur det blir till färdig mjölk..Vi läste även sagan om kon ”Kornelia”? Hur det är på en bondgård och hur kor mjölkas?