KOMETENS BLOGG

Stjärnorna⭐️

Alla nya kompisar är färdiginskolade och vi arbetar med att få ihop en trygg och härlig grupp. Detta gör vi genom att bland annat sjunga, prata om och titta på foton på alla kompisar i samlingen, även dem som inte är här. Vi har arbetat i Små- och Storstjärnorna vid...

Heldagsutflykt i ☀️

Idag gick vi ner till jordbodalen. Vi har busat, grillat korv/bröd och några barn har redovisat sina ”Sommarminne”. En underbar dag vi haft tillsammans i det underbara vädret😎

Friskvårdsvecka i solen🍉

Idag har vi varit nere i Ramlösaparken hela dagen. Vi har haft Bamses 5 kamp. Har  också pratat om kostcirkeln, vad kroppen behöver för att må bra. Provsmakade även olika frukter. Vi fick maten nerkörd till parken.

Förskolans dag!

Vi firade förskolans dag med att gå ner till jordbodalen för att grilla. Vi hann med mycket lek o bus. ”Heja förskolan”🇸🇪

☀️ Kompisklass träff via teams

Vi har träffas förskoleklassen via teams idag. Två modiga killar redovisade sin ”Läxa” kring barnkonventionen för dem. Sedan berättade fyra barn från förskoleklassen vad de gör i skolan för oss.😍👌👍Så trevligt detta blev.

?Barnkonventionen

Solen har påbörjat sitt nya tema om barnkonventionen. Vi har sett filmer och läst sagor om de olika rättigheterna. Har haft olika diskussioner om kring detta.