Samarbete

Här behöver vi fortsätta jobba😊 de försökte vända en matta, ni får fråga hur det gick... Vi har gjort samarbetsövningar, lära känna varandra lekar m.m. Nu laddar vi för påsklov och nya goda krafter när vi kommer tillbaka!

Samer

Vi fortsätter med vårt Sverige arbete och idag har vi börjat prata om samerna, Sveriges enda ursprungsbefolkning.

King

Med solen kommer nya lekar till klassen och just nu är det king som gäller på rasten. Mycket känslor och lite svårt när man åker ut. Men mest bara glädje och roligt att de hittat en ny lek tillsammans.

Vattenkraft

Vi har i veckan jobbat med argumenterande text och alla har fått skriva sina tre bästa argument för varför vi ska använda vattenkraft. Det var inte helt enkelt. Efter enskilt arbete och grupparbete slog vi ihop våra kloka huvuden och kom fram till våra bästa...

Skeppsbrott

Idag har vi haft skeppsbrott på idrotten. Mycket uppskattad lek och det var härligt svettiga elever som gick från idrotten idag.

Hälsa

Helt rätt dag att vara ute och ha hälsa på. Idag var det Tuva och Elins tur att hålla i hälsan.

Kompisklassträff

Igår träffade vi vår kompisklass, Solen, och visade hur vi arbetat med kvalitetsmålet. Fyrorna visade upp sin dans, sång och spel, medan förskolebarnen lärde ut yoga till oss. En härlig timme tillsammans som avslutades med lek på gården.

Respekt

En sak denna klassen är bra på är att visa varandra respekt när vi skriver prov. Det är knäpptyst och man ger varandra tid. 👍

Geografi

Mycket geografi nu med vårt Sverige tema. Vi jobbar mycket med kartor och försöker få en helhetsbild av Sverige. Med hjälp av lärparen hjälper vi varandra att lära oss ännu mer. De är otroligt duktiga på alla städer, landskap och sjöar.