ÅRSKURS 4 BLOGG

Slöjd

Här kommer några bilder från dagens slöjdlektion.

Vi träffar Stjärnorna

Idag har vi träffat vår kompisgrupp Stjärnorna från Kometen. Tillsammans så lekte vi ”Följa John”, nu gällde det att röra sig på samma sätt John. Sedan fick vi leka fritt med våra nya små kompisar. En otroligt mysig stund tillsammans i ett fantastiskt...

Apple store

Fyrorna har fått besöka Apple Store på Väla. Eleverna fick bekanta sig med kodningsverktyget Swift från Apple. Det var en givande och spännande dag, ett stort tack till personalen som tog emot oss och gjorde denna förmiddag väldigt lärorik!

Björkar

På bilden har vi lärt oss att rita björkar efter steg för steg instruktioner. Det var inte helt enkelt men lärorikt, resultatet blev väldigt fina björkar.

Vi tränar beachhandboll

I fredags fick vi besök av två stycken väldigt duktiga handbollsspelare som gärna delade med sig utav sina tips och idéer om hur man spelar beachhandboll på bästa sätt. Stort tack för hjälpen!

Nya fina väskor

Nu är ännu en slöjdgrupp färdig, och även dessa elever har sytt fina väskor.

Rynkebyloppet

Vi springer Rynkebyloppet!! Vi fick besök utav en av de cyklister som i början av juli ska cykla ända till Paris, och vi önskar henne all lycka till. Alla i klassen kämpade på och gjorde sitt yttersta för att få ihop så många varv som möjligt. Ni är alla riktigt...

Vi planterar solrosfrön

Under veckan har alla i klassen planterat solrosfrön, som vi hoppas kommer att växa till vackra solrosor. Med lite extra kärlek och värme så hoppas vi att det har börjat gro i våra små krukor i slutet av nästa vecka.