SOLSTRÅLENS BLOGG

Utflyktsdag

Idag gav vi oss iväg till Jordbodalen för lite lek.

Skogspromenad

Vi tog oss ut på en skogspromenad, en upptäcksfärd där många saker, dofter och lukter upptäcktes. Barnen fick springa fritt tillsammans.

Vår vecka i bilder!

på solstrålen denna veckan har vi varit stora delar ute. Vi har även gjort aktiviteter med hjälp av QR-koder. Barnen har fått sätta ord på olika känslor.  nu önskar vi alla en trevlig helg!

Bollkastning

Vi tränade på att kasta boll i en basketkorg, det blev många träffar. Barnen turades om att kasta och hejade glatt på varandra.

Förmiddag hos Solstrålen

Barnen fick idag skapa med gul färg, de målade av den gula Babblaren "Bibbi". Här är "Bibbi" Vi har även dansat loss till musik och rört oss till rörelsesånger med hjälp av datorn och projektorn. Discolampan höjde mysfaktorn. Det blev även en koja under bordet...

Polisen på besök

Igår körde polisen förbi förskolan och till barnens förtjusning stannade dem och pratade med barnen.