Alla Hjärtans Dag!

Vi gjorde "kärleksträd" med olika budskap till våra nära och kära.

Luft!

I veckan har vi gjort flera experiment kring luft och lufttryck. På dessa bilder fick eleverna en ballong, ett snöre, tejp, ett sugrör och en påsklämma. Uppdraget var att få ballongen i rörelse. Alla grupper löste uppgiften efter lite klurande.

Mattespel

Vi övar oss på koordinatsystem. På detta spel ska man gissa var kompisen gömt sina "skatter".

Välkomna tillbaka!

Så roligt att träffa alla igen. Vi inledde vårterminen med att göra snögubbar som blickar mot skyn. Undrar vad de tänker på.....

Ishallen

Full fart under gårdagens besök i ishallen. Så duktiga alla är på att åka skridskor, de imponerade stort.

Fadderträff

I veckan hade vi Fadderträff med klass fem. Vi spelade Kahoot och tittade på engelska filmer som femmorna gjort.

Julpyssel

I veckan har tvåorna pysslat. Det blev både tomtar, smällkarameller, tjusiga pepparkakor och julkort.

Rymden

Nu är våra rymdraketer på plats. Vi tackar alla föräldrar som hjälpte till under skolans öppet hus. Tema rymden är så spännande att lära mer om. Vi upptäcker universums mysterier tillsammans.

Konserthuset

Idag besökte klass två Symfoniorkestern på Konserthuset. Vi fick bekanta oss med de olika instrumenten och dagen avslutades med en föreställning.

Högläsning!

Just nu läser vi Mio min Mio och gör uppgifter utifrån boken. Här har vi målat Riddar Katos Borg med kolpennor.