Påsklekar!

Samarbete, kluriga frågor, äggrace och äggjakt. Glad Påsk!

Odla!

Annika från Miljöverkstaden har varit hos oss och odlat med barnen. Det planterades både solrosor, chili, paprika, sockerärtor, lavendel, majs och gurkor. Nu pysslar vi om våra små plantor och hoppas på god skörd.

Kärleksvägen

Klass två var i veckan i Adolfsbergskyrkan för att lyssna på påskberättelsen om Jesus. Kärleksvägen kallades vandringen för.

Kompisträff!

Idag besökte vi våra små kompisar på avdelningen Stjärnskottet. Vi tittade på deras fina målningar och sedan visade vi vår rörelse-berättelse om rymden. Det blev även en stunds lek tillsammans.

Vårbilder!

Dagens bilduppgift. Vi använde oss av flera olika tekniker när vi skapade dessa härliga vårbilder.

Ishallen!

Nöjda barn från dagens utflykt till ishallen.

Alla Hjärtans Dag!

Vi gjorde "kärleksträd" med olika budskap till våra nära och kära.

Luft!

I veckan har vi gjort flera experiment kring luft och lufttryck. På dessa bilder fick eleverna en ballong, ett snöre, tejp, ett sugrör och en påsklämma. Uppdraget var att få ballongen i rörelse. Alla grupper löste uppgiften efter lite klurande.

Mattespel

Vi övar oss på koordinatsystem. På detta spel ska man gissa var kompisen gömt sina "skatter".