Familjekväll!

Vi bjöd in till vernissage och fyllde klassrummet med alla underbara fjärilar som barnen gjort. Redovisning, sång och en kahoot stod även på programmet.

Fadderträff!

Idag var det en spännande dag. Vi fick nämligen träffa höstens förskoleklass som vi ska vara faddrar till. Stor dag både för "liten och stor". Vi pysslade små superhjältar tillsammans och försökte lära varandras namn.

Friskvård!

Vi både avslutade och började veckan med brännboll. Däremellan har vi rört på oss lite extra och haft "hjärngympa" samt övat samarbete. Brännboll nr 1. Tangram Dansstopp Samarbete Mattegympa Sprungit efter fjärilar Brännboll nr 2.

FJÄRILAR!

Då kröp äntligen fjärilarna ur sina puppor. Vilken magi och vi hade turen att få se när det hände några av fjärilarna. Idag släppte vi ut dem i det fria med en blandning av glädje och saknad. Flyg fjäril flyg och lycka till.

PUPPOR!

Larverna har nu blivit puppor och fått flytta över till fjärilshusen.

CAFÉRAST!

Veckans caférast var toppen tyckte klass två.

Fjärilslarver!

Våra små larver växer och växer. De har nu ömsat skinn några gånger och vi följer deras utveckling med spänning.

Skolloppet

Bilder från förra veckans skollopp. Full fart på benen och bara glada miner.

Äntligen här….

Ett efterlängtat paket levererades till oss under gårdagen. Paketet innehöll fjärilslarver som vi nu på nära håll ska studera. Vi ska följa deras utveckling från larv till fjäril innan vi släpper ut dem i frihet. Larverna är nu fördelade till varje elev, de har...

Påsklekar!

Samarbete, kluriga frågor, äggrace och äggjakt. Glad Påsk!