SKOLBLOGGARNA

Utflyktsdag

Vilken härlig dag vi fick i Jordbodalen. Härligt väder och humöret på topp. Vi lekte på lekplatsen och till lunch blev det korvgrillning. Bra kämpat alla barn med över 11000 steg 👍🏽  

läs mer

Sofiero

Tiden går fort när man har roligt... Vi hann inte med allt vi hade planerat men det var en mysig dag på Sofiero. Dagen innehöll: vacker miljö, rolig labyrint, lekplatshäng, matsäck, gömme, fint väder, goa skratt och en riktigt kul mattelek i stafettform. Trevlig helg!...

läs mer

Friidrottsdag

En solig friidrottsdag på Heden. Roligt att se gemenskap och kämparglöd.

läs mer

Rörelseloppor, Mod & Experiment

Idag har vi gjort rörelseloppor med olika rörelseuppdrag. Ett avsnitt på HOPP HOPP TV som handlade om mod och att våga utmana sig själv. Dagen avslutades med ett nytt coolt experiment.  

läs mer

Gymnastik i Ramlösaparken

På dagens gymnastiklektion var vi i Ramlösaparken och här fick eleverna lära sig en ny lek. De fick spela ett rörelsememory, och här gällde det att hitta ”rörelse-par”. Dessutom fick vi köra en favorit i repris, nämligen ”bollen i burken”.

läs mer

Friskvårdsvecka på Kvadraten

Under veckan kommer vi på Kvadraten arbeta med friskvård på olika sätt. Idag har vi haft avslappning och massage. Så skönt och välbehövligt.

läs mer