SKOLBLOGGARNA

Barnens trafikskola

Idag har fritids varit och lärt sig väldigt mycket trafikvett. Vi hade bokat en lektion på Barnens trafikskola. Inledningsvis så fick vi lära oss om olika skyltar och markeringar som finns i trafiken, hålla avstånd och sen fick vi testa på att cykla runt i trafiken...

läs mer

Glad midsommar önskar vi på fritids

Några bilder från dagens midsommarfirande som innehöll dans kring stången, lekar och stafetter på multi, långdans, dragkamp och god mat som vi åt vid fint dukat långbord i matsalen. En riktigt bra midsommar helt enkelt!!

läs mer

Femkamp

Roliga utmaningar på skolgården. Tillsammans i lag fick eleverna bland annat kasta boll i gunga, kasta ärtpåse på bord och skjuta boll i mål.

läs mer

Handboll

Veckan inleddes med ett mycket uppskattat besök av OV handbollsklubb. Vi fick lära oss att passa på olika vis, studsa med boll på olika sätt och vi hade väldigt trevligt tillsammans!!

läs mer

Tipsrunda

Idag har alla elever fått gå en tipsrunda, som innehöll ganska så kluriga frågor. Alla gjorde så gott man kunde och eftersom frågorna var lite svårare, så var det bra att man jobbade i grupp.

läs mer