SKOLBLOGGARNA

Lyckohjulet med gåtor

Eleverna snurrade fram gåtor på lyckohjulet. Nu har vi lärt oss vilken råtta som inte äter ost, och vilken nyckel som inte kan öppna dörrar. Varje elev fick snurra fram en gåta som vi sedan försökt finna svaret på.

läs mer

Det finns inget dåligt väder !

Trots regn och rusk hade klass 3 idrott ute på skolgården. Idag fick vi lära oss en ”freespee-stafett”, och här gällde det att kunna kasta en freespee, som skulle landa i en rockring som låg en bit ifrån. Som avslutning fick vi stretcha ut ordentligt.

läs mer

Hemkunskapslektion

Här kommer bilder från årets första hemkunskapslektion. Idag har eleverna bakat muffins. De har bland annat tränat på att läsa och följa ett recept, hantera elvisp och väga upp rätt mängd.

läs mer

Färglära

På terminens första bildlektion så arbetade vi med färglära. Vad är egentligen primärfärger och sekundärfärger för något? Vi fortsätter på måndag...

läs mer

2021!

Vi startade terminen med att skapa nyårsraketer för att välkomna år 2021.

läs mer

Så kom snön

Äntligen så kom snön även till Skåne och då får man passa på att leka i den ☃️☃️☃️

läs mer

God jul och gott nytt år 🎄🎁🎅🏼⭐️

Sista veckan passade vi på att spela lite spel. Det är väldigt uppskattat av eleverna. Här kommer lite bilder från julklappsöppningarna 🎁 Många nyfikna miner 🤓   Lucia ❤️⭐️ Tack för alla julklappar! Känner mig oerhört uppskattad ❤️ Oerhört tacksam att få vara lärare...

läs mer

Pepparkakshus

Idag pyntar våra egna pepparkakshus på fritids. Eleverna visar en härlig kreativitet och skaparglädje. Det luktar fantastiskt gott och juligt på hela fritids.

läs mer