SKOLBLOGGARNA

Gympa i Harlyckehallen

Idag var det äntligen dags för gympa inne i Harlyckehallen. Och idag fick eleverna bland annat leka en av sina favoritlekar, nämligen ”den sura tanten”.

läs mer

Vattenresa

Vilken intressant resa. Vi började på Öresundsverket och avslutade i Råådalen. Under resans gång fick vi lära oss om olika sätt som vårt vatten renas på. I Råådalen fick vi även håva och det visade sig att vi lyckades minsann att fånga upp både ovanliga och vanliga...

läs mer

Kvadraten viker hundar

I veckan har eleverna på Kvadraten fått vika hundar av ett pappersark. Följde man bara instruktionerna som visades på tavlan, så var det inga problem alls.

läs mer

Vecka 38

Så var även denna vecka slut. Tiden bara rusar på i super hög fart! Denna vecka har barnen fortsatt med sina klippedockor, så fina de blev!! Vi har jobbat med berättande text och alla har skrivit en egen berättelse som de sedan presenterat för klassen. Veckan inleddes...

läs mer

Harlyckehallen och bildlektion

Idag hade vi premiär för läsårets första idrottslektion i Harlyckehallen. Emmy är en klippa på att planera roliga idrottslektioner. Idag fördjupade vi oss under bildlektionen med egendesignad konst efter inspiration av konstnären Piet Mondrain.  

läs mer

Utedag med Cirkeln

Idag åt Cirkeln mellanmål ute vid tennisbanorna. Passade bra då solen va med oss idag ☀️

läs mer

Musik

Vi har spelat melodispel på piano, nu går vi över till ackord. Detta gör vi med hjälp av en gammal klassiker, Ted Gärdestads, Jag vill ha en egen måne.

läs mer

Friskvårdsvecka

Vi har haft friskvårdsvecka med löpning, innebandy match mellan elever och lärare, friluftsdag, filmmys med morötter och gurka och mycket mer. Här kommer några bilder från veckan.

läs mer

Järavallen

Det blev en regnig utflyktsdag men vi körde på med våra aktiviteter med glatt humör… Vi hade samarbetsövningar med vår fadderklass, vi arbetade med ekosystem/näringskedjor och så åt vi matsäck. Fri lek fanns det också tid till såklart!

läs mer