ÅRSKURS 3 BLOGG

NSR!

Dagens " sophjältar" på besök på återvinningsstationen.

Järavallen!

Vilken härlig dag vi haft på Järavallen tillsammans med alla barn på skolan. Gemensamma aktiviteter, matsäck, lek och äventyr.

Ramlösajoggen

Full fart i Ramlösa Brunnspark när eleverna for fram bland träden.

De första veckorna…

Lite axplock av vad vi hittat på de första veckorna i klass tre. Humlor och bin. Grupparbete om pengars värde.Träff med våra fadderbarn.

Härlig kämparglöd på idrottslektionen!

Igår var det kondition och styrka i Ramlösaparken. Eleverna joggade och stannade vid olika stationer, där de utmanades i Jägarvilan, Grodhopp, Plankan", Hula Hula, Mountain Climber, Balans, Indianhopp. De fick också träna parvis med övningar som t ex burpees,...

Skolstart!

Välkomna tillbaka efter sommaren. Så roligt att träffa alla barn igen. Nu ser vi fram emot ett spännande läsår tillsammans.

Familjekväll!

Vi bjöd in till vernissage och fyllde klassrummet med alla underbara fjärilar som barnen gjort. Redovisning, sång och en kahoot stod även på programmet.

Fadderträff!

Idag var det en spännande dag. Vi fick nämligen träffa höstens förskoleklass som vi ska vara faddrar till. Stor dag både för "liten och stor". Vi pysslade små superhjältar tillsammans och försökte lära varandras namn.

Friskvård!

Vi både avslutade och började veckan med brännboll. Däremellan har vi rört på oss lite extra och haft "hjärngympa" samt övat samarbete. Brännboll nr 1. Tangram Dansstopp Samarbete Mattegympa Sprungit efter fjärilar Brännboll nr 2.

FJÄRILAR!

Då kröp äntligen fjärilarna ur sina puppor. Vilken magi och vi hade turen att få se när det hände några av fjärilarna. Idag släppte vi ut dem i det fria med en blandning av glädje och saknad. Flyg fjäril flyg och lycka till.