Innebandy med FCH

Bilder från dagens idrottslektion. Idag fick vi besök av FCH:s ungdomsansvarig och eleverna fick träna på att passa till varandra och jogga med boll och klubba. Sedan avslutade vi med en annorlunda köttgryta.

Badminton 🏸

Idag har vi testat på att spela badminton, vilket var otroligt roligt. Att få iväg fjäderbollen var verkligen inte så lätt som man kan tro. Men övning ger färdighet!

Bildlektion

Eleverna fick i uppdrag att välja en låttext och sedan måla en bild som speglde texten. De fick välja vilken teknik de ville använda sig av.

Rolig rast i det regniga vädret

Trots att det regnar väldigt mycket, så kan man ha hur roligt som helst på rasten. Det visade eleverna idag på lunchrasten. Varför inte passa på att bygga ett badkar när man har bra tillgång på vatten ?

God Jul! 🎄

Idag har vi lyssnat på avsnitt 21 av radiokalendern, spännande… Vi har också fikat och dragit de sista julklapparna i vår klasskalender. Efter sing along och rast hade vi en plingplong-frågesport med decemberfrågor, det var kul (domaren var dock lite snurrig). Vi...