FÖRSKOLEKLASSENS BLOGG

Påskpyssel

Idag har vi pysslat hela förmiddagen. Tjusiga tuppar stod på schemat. Passar ju bra så här innan påsklovet.

Fördelsedag och rörelseglädje

Måndagen bjöds på födelsedagsfirande av en nybliven 7-åring. Dagens aktiviteter var massor av rörelseglädje med dansstopp och samarbetslekar ute i solskenet. Här kommer även lite bilder från förra veckans möte med vår kompisklass Solstrålen där vi visade vårt...

Gott o blandat

Vi har planterat gula ärtor och majskorn som nu ska gro och växa upp till stiliga plantor. I bokan ritade vi en hypotes om hur man tror att plantorna kan se ut när de växt upp. Fredskul bjöd på blandad underhållning diverse dansnummer, gåtor och ordleken ”hänga...

Samarbetsglädje

Idag passade vi att vara kvar ute efter förmiddagsrasten och hade rörelselekar utomhus. Samarbetslekar stod på programmet. Härlig rörelseglädje.  

Fredagskul

Fredagens underhållning bestod av trolleritrick, gåtor och robotdans.  

Pelle Svanslösteater

Idag gick vi till Adolfsbergskyrkan som framförde en pjäs om Pelle Svanslös. ”Är man mesig om man är snäll?” Budskapet de ville få fram med denna pjäs var att man är modig om man snäll och feg om man är dum.   

Fredagskul

Under fredagskul fick vi ta del av bla olika dansuppträden, gåtor och trolleritrick

FREDAGSKUL

Vi har infört FREDAGSKUL sista lektionen varje fredag. Här kan man under veckan anmäla sitt intresse om man vill framföra något inför klassen. Vi blev bjudna på balettdans, sång, flera trolleritrick och massor av roliga gåtor. Trevlig helg!