Café

Idag var det dags för vårt första café. Det gick utmärkt och de som var ansvariga fixade det perfekt. Bra jobbat!

Lite Gott & Blandat

I klass fem händer mycket roliga saker! Besök av två föräldrar, Jonas & Cdlare, som lärde oss mer om muskler och skelett. Det var mycket lärorikt och kul. Vi lär oss begrepp på många roliga sätt. Vi har varit i ishallen tillsammans med klass fyra. Vi jobbar med...

Luciamorgon

Idag lussade vi för skolans elever och personal. Stämningsfullt och vackert. I

Hemkunskap, spel och fredagsmys

I torsdags hade vi hemkunskap och gjorde ”Snabba krispkakor”. På matten arbetade vi med bråk och avslutade med att spela sällskapsspel. Idag var det dags för avsmakning samtidigt som vi tittade på en tänkvärd film ”Gåvan”.

Halloweenmys

Inför höstlovet hade vi halloweenmys med spindel-chokladbollar.

Kompisträff med förskolan

Idag kom förskolan till skolan för gemensam lek, teater och sång på temat värdegrund. En riktigt trevlig förmiddag.

Ramlösa joggen!

Idag sprang hela skolan i Ramlösaparken. Åk 4-6 sprang i hela 40 minuter. Bra kämpat!

Frukost på hemkunskapen

Det är viktigt att äta en bra frukost. Vi har pratat om frukostens olika "byggstenar". Det blev en mysig och god morgon!

Järavallen

Idag gjorde skolan en gemensam utflykt till Järavallen. Härligt friluftsliv!