Kin-Ball

Vilket härligt gäng åk 6 är. Massor av olika övningar, tävlingar och gott samarbete med en Kin-Ball under fredagens idrottslektion.

Full fart

Full fart på årets första idrottslektion!

Full fart på isen!

I onsdags var klass 4-6 på ishallen. Kolla in dessa goa skridskoåkare!

Musik

Nu försöker vi lära oss Aviciis hey brother, både på gitarr och piano. Vi får kämpa😊

Café

Idag var det dags för vårt första café. Det gick utmärkt och de som var ansvariga fixade det perfekt. Bra jobbat!

Lite Gott & Blandat

I klass fem händer mycket roliga saker! Besök av två föräldrar, Jonas & Cdlare, som lärde oss mer om muskler och skelett. Det var mycket lärorikt och kul. Vi lär oss begrepp på många roliga sätt. Vi har varit i ishallen tillsammans med klass fyra. Vi jobbar med...

Luciamorgon

Idag lussade vi för skolans elever och personal. Stämningsfullt och vackert. I

Hemkunskap, spel och fredagsmys

I torsdags hade vi hemkunskap och gjorde ”Snabba krispkakor”. På matten arbetade vi med bråk och avslutade med att spela sällskapsspel. Idag var det dags för avsmakning samtidigt som vi tittade på en tänkvärd film ”Gåvan”.

Halloweenmys

Inför höstlovet hade vi halloweenmys med spindel-chokladbollar.