STJÄRNSKOTTETS BLOGG

Bygg & konstruktion

Idag har vi varit ute i det kalla vädret, men det finns kläder för alla väder. Barnen har byggt olika kakor i alla olika former och storlekar

MYS & LÄS Stund

Barnen önskade att vi skulle göra lite mysigt i kuben. Barnen gjorde mysigt med kuddar och släckte alla lampor. Vi tände en lampa i kuben och hade en mysig lässtund.

Samling

Vi har observerat att det finns ett stort intresse och nyfikenhet kring djur hos barnen. Idag har vi sjungit och pratat om olika djur. Spännande tyckte barnen🙂

Halloween pyssel

Idag har barnen fått möjlighet att utforska penslar och färg. Barnen har fått måla sina egna papperstallrikar som de sedan ska få vara kreativa med att dekorera inför halloween.

Utflykt till kullen

Idag torsdagen den 25/10 gick vi till kullen precis utanför förskolan. Vi hade jättekul tillsammans . Vi sprang upp för kullen och rullade ner, oj vad vi rullade snabbt ner för kullen. Barnen fick träna och röra på hela kroppen😍

Vi firade FN dagen i Stjärnhuset

Idag firade vi FN dagen med en gemensam sångstund och sen gjorde vi en fredsduva. Vi sjöng en speciell sång som barnen tyckte om (texten författad av pedagogerna på Stjärnskottets avd.) Barnen i världen  (melodi: Gubben i lådan) Barnen i världen  barnen i världen ...