MÅNGUBBENS BLOGG

Utflyktsdag

Idag gav vi oss iväg till Jordbodalen för lite lek.

Våra 6 åringar

Mycket utelek för 6 åringarna där vi bland annat förbereder oss för skolan! Vi tränar på att samarbeta, lösa konflikter och stötta och hjälpa varandra på olika sätt! Vi hälsar även på Frasse och Bittan som arbetar i förskoleklassen 👍

Projekt delaktighet

Nu har vi dragit igång med VECKANS BOK, barnen får en bokpåse med sig hem. I den ska barnen stoppa i sin favorit bok som de har hemma. I påsen ligger där frågor som barnet tillsammans med föräldrarna ska svara på om boken.

Vårt projekt

Hej!! Nu har vi kommit igång med vårt projekt och i dag har vi haft "lillmöte", (Dvs att vi delat barnen i tre grupper och haft samtalsmöte kring ett ämne/frågor). I bifogad fil kan ni ta del av våra frågor. Diskussionerna kommer att sammanställas senare. Vårt projekt...

Julmys

Julmys idag! Vi tittade på lucia på tvn på morgonen sedan hade vi samling och tittade i brevlådan! Dagens uppdrag var att baka pepparkakor! Efter bak Gick vi ut!!