MÅNGUBBENS BLOGG

Pulka

Idag var det äntligen snö så idag gick stjärnskottarna och mångubbarna tillsammans till en backe vid förskolan och åkte pulka! 🙂

LUCIA

Den 10/12 gick mångubbarna lucia för stjärnskottarna. Här är en liten filmsnutt från luciatåget:                     IMG_7359

Julkalender

Den här veckan har vi börjat med vår julkalender. I tisdags fick vi ett brev från tomten där det stod att tomtenissen hade flyttat in hos mångubben för att lära sig hur man är en bra kompis. Tomten berättade också att vi i vår julkalender kommer få spännande uppdrag...

En dag på mångubben

Så här kan en dag på mångubben se ut när barnen själva får bestämma! Mycket skapande som sker! 🙂

Vitsippeskogen

Idag var mångubbarna i vitsippeskogen. Några barn lekte häxor, några letade efter små djur och andra plockade skräp!

Siffror och bokstäver

Denna vecka har vi fokuserat på siffror och bokstäver. Barnen fick räkna antalet pärlor och sedan ta rätt siffra. Vi körde också blue-boten. Vi gick först igenom alla bokstäver sedan fick barnen köra till en bokstav med hjälp av blueboten.

Halloween

Denna veckan har mångubbarna haft halloweenfirande. Barnen har fått pyssla läskiga pumpor, fladdermus med mera och sen har de även fått ansiktsmålning. Vi har också hittat på olika halloween-aktiviteter utomhus.

Utflyktsdag

Idag gav vi oss iväg till Jordbodalen för lite lek.