Under vecka 37 hade hela förskolan friskvårdvecka och vi startade vår vecka genom att ha dansstopp utomhus på gården tillsammans med regnbågen. Det var väldigt roligt och vi blev VÄLDIGT varma efter att ha dansat!🤩🌈☀️

 

Friskvårdsveckan är i full gång och den innehåller både höjd puls och nedvarvning. Under tisdagen introducerade vi yoga i barngruppen. Barnen delades in i mindre grupper och fick där möta yoga, vi botaniserade i våra olika kort med övningar och barnen provade gärna på att testa dem. Här utvecklas ett aktivt lyssnande, följa instruktioner, lyssna på sin egen kropp, utmana balansen och att ha kul tillsammans.

 

Friskvårdsveckan fortsätter och under onsdagen fick barngruppen genomföra en hinderbana. En pedagog visade hur den skulle genomföras och sedan var det barnens tur. 

Torsdagen bjöd vår friskvårdsvecka på en gemensam fruktstund med regnbågen, ute på gården, barnen fick välja mellan äpple, päron och banan 🍎🍐🍌nästan som en fruktsallad 😊

 

Fredag och vi avslutar friskvårdsveckan med att starta dagen med utevistelse, sedan blev det massage och yoga inne på avdelningen. Tummen upp för alla barn och pedagoger som har gett allt nu under friskvårdsveckan. Bra kämpat!